Βακτηριδια | Ιοι | Σπορια | Μουχλα | Απολεπιση

Rate this item
(1 Vote)

 

Βακτηριδια:


Τα βακτήρια είναι μικροσκοπικοί, οργανισμοί, που συναντώνται σε πολύ μεγάλους αριθμούς, Υπάρχουν μερικές φυλές βακτηρίων, γνωστές ως βάκιλοι, οι οποίες είναι αιτίες ασθενειών και ανθεκτικές ακόμα και στα αντιβιοτικά.

 

Ιοι:

Βακτήρια | Ιοι

Αυτή η ομάδα μικροοργανισμών είναι παθογόνοι και μεταξύ των άλλων είναι αρμόδιοι για δημιουργίαπυρετού με διάφορα συμπτώματα. Μερικοί τύποι ιών έχουν γίνει πλήρως επιθετικοί μέσα στις τελευταίες δεκαετίες.

 

 

 

 

Σπορια:

Βακτήρια | ΣποριαΔιαδίδονται υπό τη μορφή μύκητα. Προκαλούν δερματικές παθήσεις, ιδιαίτερα την επίμονη μυκητιακή μόλυνση.

 

 

 

 

 

 

Μουχλα:

Βακτηρια | ΜούχλαΟ ιδρώτας που αποβάλλουμε στον ύπνο μας ευνοεί και την ανάπτυξη στο στρώμα της μούχλας. Οι μύκητες της μούχλας όπως και η γύρη πολλών φυτών, λουλουδιών και δέντρων, είναι σημαντική αιτία αλλεργίας. Υπολογίζεται ότι το 25% των ατόμων με αλλεργία, είναι αλλεργικοί στη μούχλα.

 

 

 

 

Απολεπιση:

Βακτήρια | ΑπολέπισηΧάνουμε από το δέρμα μας ανά ημέρα μέχρι 1.5 γραμμάρια των νεκρά κύτταρα! Με τον κνησμό πολλαπλάσια. Ένα μεγάλο μέρος παραμένει στο στρώμα, μαζί με τα βακτήρια και τον ιδρώτα αναπτύσσεται μια δυσάρεστη μυρωδιά. Η χαρακτηριστική μυρωδιά των κρεβατοκάμαρων!

 

 

 

 

 

Σκονη/μορια:

Βακτήρια | ΣκόνηΥπάρχουν μέχρι 200 γραμμάρια σε ένα στρώμα. Τα μόρια σκόνης είναι μεγέθους από το 1/1000 χιλ. έως 1/10 χιλ. Είναι μίγμα οργανικών και ανόργανων μορίων, νεκρών κυττάρων δέρματος, αλάτων ιδρώτα, περιττώματα ακάρεων και άλλων. Η σκόνη αποτελεί μεταφορέα για τα περιττώματα των ακαριών και τα βακτήρια.

 

\

 

 

Λεκεδες στα στρωματα:

Βακτήρια | Ακάρεα

Οι λεκέδες στα στρώματα είναι συχνά ένας λόγος να υποβληθεί ένα στρώμα στον καθαρισμό. Όταν δοκιμάζεται μόνοι σας να αφαιρέσετε έναν λεκέ, αυτό τελειώνει συνήθως σε φιάσκο. Το στρώμα είναι συχνά ενυδατωμένο, η υγρασία συνδυάζεται με το ρύπο των στρωμάτων και αναπτύσσει μια δυσάρεστη μυρωδιά. Το στέγνωμα μπορεί να διαρκέσει για ημέρες.

 

 

 

 

Τυποι λεκεδων:

Βακτήρια | Ακάρεα

Λεκέδες αίματος, ούρων, ιδρώτα, καφέ και σοκολάτας εμφανίζονται συνήθως. Η αφαίρεσή τους είναι δύσκολη. Ο λεκέδες των ούρων εμφανίζονται συχνά στα στρώματα των παιδιών. Επιπλέον, τα ούρα περιέχουν τον ουρικό κρύσταλλο, ένα φυσικό πρόβλημα που παραμένει μετά από την ξήρανση. Όλοι οι λεκέδες έχουν ένα πράγμα από κοινού: Είναι ορατοί και αποχρωματίζουν το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν

 

 

 

Οι συνεπειες:

Έχουμε άμεση επαφή με ένα ανθυγιεινό, σκονισμένο στρώμα για το ένα τρίτο της ζωής μας. Ένας βιότοπος για τα άκαρια σκόνης, τα βακτήρια και τη μούχλα. Σύμφωνα με μια εξέταση περισσότερο από 98% όλων των στρωμάτων είναι λερωμένα και περιέχουν περιττώματα ακαριών.


 

 
 
Read 5241 times

Βιολογικος καθαρισμος

POTEMA

Βιολογικος καθαρισμος Potema- Κύπρος. Δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε ώστε ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων σας να είναι 100% αποτελεσματικός! Με την εγγύηση της Potema. Συνέχεια ...

 

Spray Potema

Το ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους. Κατάλληλο και για: Κτηνιάτρους,  Ιδιοκτήτες κατοικίδιων, Σπιτάκια ζώων, Ζωικό εμπόριο, Γεωργικές επιχειρήσεις, Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.

 

 

 

Επικοινωνια | Ωραριο

Ανοιχτα  δευτερα - Παρασκευη, 9 πμ - 4 μμ